Išleistuvės vaikų darželyje

                      Artėjant išleistuvių šventei darželyje, nejučia susimąstome, kaip gi šiemet pasitiksime vasarą ir paminėsime mokslo metų pabaigą. Skaisti vasaros saulė ir kvepiantys alyvų žiedai tarytum byloja, kad atėjo metas priešmokyklinukams ir būsimiesiems priešmokyklinukams atsisveikinti su darželiu. Ne už kalnų vaikučiai žengs žingsnį į mokyklą, kas į pirmą klasę, o kas į mokyklos priešmokyklinę klasę ir išgirs pirmąjį skambutį.

                      Visą savaitę vyko šurmulys. Buvo puošiamos grupės, laiptinės. Gegužės 30 d. šventiškai papuošta grupė paskutinį kartą pakvietė  –  vaikus į pačią spalvingiausią ir daugiausiai emocijų sukeliančią Šeimos šventę – išleistuves.
                      Visiems susirinkusiems buvo džiugu stebėti, kaip vaikai skambiai dainavo, išraiškingai deklamavo ir šoko. Žiūrėjome į ugdytinius ir negalėjome patikėti, kad jie užaugo, pasiruošė naujam gyvenimo etapui. Šis jų koncertas buvo be galo nuoširdus ir šiltas.

                      Pabaigoje vaikučiai ir tėveliai ėjo sodinti medelį darželio kieme. Tai yra mūsų darželio tradicija. O po to visi skubėjo prie stalo vaišintis dideliu tortu. Šventė suteikė visiems vaikams, jų tėveliams, pedagogams ir svečiams šiltų, džiugių emocijų.
                      Linkime būsimiems pirmokėliams ir priešmokyklinukams ištvermės, ryžto, geros nuotaikos, o tėveliams dėkojame už bendravimą ir bendradarbiavimą per visus šiuos metus.

                      Tegul darželio nuotaikos, draugai ir nepaliaujamos linksmybės išlieka Jūsų vaikučių atmintyje ir mokyklos suole.

Ikimokyklinio ugdymo mokytoja metodininkė Danguolė Voinič

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *